Ervaringen

Hallo Femke,

Drie weekjes geleden is onze zoon geboren. Thuis in bad, natuurlijk op gang gekomen en in 5,5 uur! Hij woog 4780 gram, uiteindelijk toch nog meer dan onze andere zoon.!

Helaas wat problemen met de placenta en ruim 2,5 ltr bloed verloren en heb daardoor 2 nachten in het ziekenhuis gelegen.

Heel erg bedankt voor jouw bijdrage en mooie inzichten. Ik heb er veel aan gehad!

Groetjes Roos ( 03-10-2019)

 

Hoi Femke,

De behandelingen waren zeer ontspannend, ik kan me nu veel beter ontspannen en ik slaap veel beter.

Ik voel me ook echt veel beter. Het is fijn om te weten dat ik altijd bij je terecht kan als het weer wat minder met me gaat.

Voorlopig gaat het super, dus nogmaals vele malen dank.

Groet,

Sophie ( Geldrop aug 2019)

 

Hoi Femke,

Ik wilde je nog even laten weten dat het gister in het ziekenhuis gelukt is om ons kindje te draaien middels de uitwendige versie. Helaas had het kindje zich daarvoor niet zelf uit de stuitligging gedraaid, kindje was wel andersom met ruggetje gaan liggen en dat was wel gunstig i.v.m. de ligging van de placenta waardoor ze de uitwendige versie nu beter konden uitvoeren.
Ik kreeg van de verloskundigen en gynaecoloog nog complimenten over mijn mogelijkheid tot ontspannen op het moment van de versie, ze vonden het knap om te zien hoe ik middels mijn ademhaling zo ontspannen kon blijven liggen ondanks de pijn. Dit heb ik mede te danken aan jouw hulp tijdens de behandelingen waarin we daar heel bewust mee bezig zijn geweest en ik dit heb kunnen toepassen.
Ik ben heel erg blij dat het kindje nu gedraaid is, de kans is nu klein dat die vanzelf terug gaat draaien dus het ziet er naar uit dat een natuurlijke bevalling weer mogelijk is.

Dankjewel voor je fijne behandelingen!

Groetjes, Inge Smolenaers Weert

Vorige week woensdag op 5-11-2014 is na een reflexzone behandeling  onze zoon Rein geboren. De bevalling is heel erg goed verlopen. Ik heb rond 04.30 de eerste lichte weeen gekregen. Rond 9uur heb ik de verloskundige gebeld en zij is om 10uur bij mij gekomen om te kijken. Ik had toen al 6 cm ontsluiting en we zijn om 11u naar het ziekenhuis gegaan. Daar hebben ze mijn vliezen gebroken. Om 12.15 mocht ik gaan persen en om 12.44 is Rein geboren. Hij weegt 3655 gram en is ongeveer 49 cm lang. Hij is heel tevreden en eet en slaapt goed.
Ik wil deze behandeling graag aan mijn zus cadeau doen. Ik vind het namelijk echt een aanrader om lekker te kunnen ontspannen ter  voorbereiding op de bevalling.
Groetjes Claire, Heeze 

Ik kom nu ruim een jaar bij Femke, ook tijdens mijn zwangerschap. Ik ben dus al voor verschillende klachten bij Femke geweest.  Daarnaast is het voor mij erg prettig dat ik bij Femke helemaal tot rust kom en mijn hoofd leeg kan maken. Ik heb na een behandeling weer extra energie en ben heerlijk ontspannen. Verder biedt Femke altijd een luisterend oor en geeft ze fijne tips mee of adviezen wat zorgt voor een stukje bewustwording en waar ik thuis mee aan de slag kan. Ik kan iedereen reflexzone therapie bij Femke aanraden, ook zonder specifieke klachten!

Marjolijn uit Geldrop

Tijdens mijn twee zwangerschappen had ik last van allerlei kwaaltjes. Via een vriendin kwam ik bij Femke terecht! Het voelde meteen prettig om daar in de stoel te liggen. Femke zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer! Na een aantal behandelingen waren mijn kwaaltjes verholpen! De behandeling werkt ook super ontspannend en je voelt je baby in je buik erop reageren. Ook geeft Femke goede adviezen wat betreft voeding en bied ze een luisterend oor. Ik heb van elke behandeling super genoten en ik kan iedereen aanraden om dit tijdens je zwangerschap te doen!

Meggie

"Ik kom geregeld bij Praktijk Resa voor een voetreflex behandeling. Mijn ervaring is erg positief, het werkt ontspannend en rustgevend. Bij mij is het effect dat je hoofd even "leeg" is en dat vermoeidheid weg trekt en je weer nieuwe energie krijgt, zeker na hard werken of sporten is dit goed merkbaar. Het voelt alsof je lichaam weer wat in balans wordt gebracht. Dit effect houdt ook na de behandeling nog een tijdje aan.

Kortom: ik kan het aanraden, dus zeker ook als je geen klachten hebt!

Roel (Geldrop)"

"De reflexzonetherapie van Femke is heel ontspannend en rustgevend. Ik wilde graag meer in balans komen zowel qua energie als hormonaal. Via een vriendin had ik over reflexzonetherapie gehoord. Ik kom nu een jaar bij Femke en ik vind het fantastisch, Femke is heel erg bekwaam en beoefent haar vak met veel liefde en plezier, ze heeft een open karakter en is eerlijk en dat waardeer ik.  Ik voel me altijd weer herboren als ik er ben geweest.  Het is echt een aanrader!"

Denise Damsma