Vitaliteit & Lifestyle

De huidige maatschappij vormt een flinke uitdaging voor een gezonde en vitale levensstijl.
Vele factoren spelen mee in onze vitaliteit.
Onze genen, leeftijd, voeding, beweging, herstelmomenten, optimisme, sociaal netwerk een zinvol leven, maar ook milieu vervuiling en xeno-oestrogenen.

De media

De media staat vol over vitaliteit, bewegen, stress, burn-out en voeding. Alleen word je van alleen lezen over vitaliteit niet vitaler. Je moet er wel echt mee aan de slag! Een valkuil die vaak op de loer ligt is dat je het niet volhoudt en terug gaat naar je oude patronen..
In mijn praktijk kan ik je helpen om stap voor stap te kijken naar je veranderingsproces. Elke leeftijd geeft veranderingen. De hormonen maar ook de situatie waarin je leeft. Op je 18de had je waarschijnlijk andere verwachtingen en andere prioriteiten dan die je nu hebt. We gaan aan de slag met het kijken of er belemmerende overtuigingen meespelen. En welke rol heb je, of speel je? Waar ligt je hart en wat zou je graag willen. Kortom het kijken naar oude patronen en die ombuigen naar nieuwe patronen en die patronen zo verankeren dat het een nieuwe levensstijl wordt die bij je past en je energie geeft.

Aandacht voor hormonen en voeding

Natuurlijk zal ik het onderwerp voeding en beweging aansnijden en kijken we of hier met aanpassingen je in een vitalere vrouw kunnen veranderen zonder dat je op dieet gaat of ik je naar de sportschool ga sturen. Meer kennis over je hormonen en wat je leefstijl en je voeding ermee te maken hebben zal meer effect hebben dan een dieet.